Міжнародний промисловий форум - 2018

web DSC 0670

З 20 по 23 листопада 2018 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15, ст. метро «Лівобережна») відбудеться XVII Міжнародний промисловий форум - 2018 - найбільша в Україні виставка в області металообробки, машинобудування і суміжних галузей.
Промисловий форум з 2005 року має сертифікат UFI (Міжнародної Асоціації виставкової індустрії), що є найвищим рівнем світового визнання.

Подія об’єднує спеціалізовані виставки за такими напрямками:
• Металообробка (технології, обладнання, інструмент для металообробки)
• УкрЗварювання (обладнання та технології для зварювання та різання, паяння, наплавлення, обробки поверхні, антикорозійні покриття)
• УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва)
• Гідравліка. Пневматика (гідро- і пневмообладнання, приводна техніка, комплектуючі, повітряно-компресорна техніка)
• Підшипники (всі види підшипників, технології, обладнання та інструмент для їх виробництва)
• УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання)
• Підйомно-транспортне, складське обладнання
• Безпека виробництва (засоби індивідуального та колективного захисту, безпека робочої зони)
• УкрПромАвтоматизація (засоби автоматизації виробництва)
• Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація),
а також супутню програму семінарів, на яких зокрема будуть обговорюватися технології неруйнівного контролю, проблеми безпеки на виробництві, інновації у сфері промислової автоматизації та інші актуальні питання.

web DSC 0935
Головним фактором привабливості заходу для відвідувачів є те, що практично все устаткування на стендах учасників демонструється в роботі наживо. Фахівці можуть спостерігати виробничий процес на верстатах та обробних центрах, рух роботів та навантажувальної техніки, роботу приладів, що є дуже важливим для підбору необхідної продукції відповідно до потреб підприємства.
Минулого року Промисловий форум зайняв територію 17 000 квадратних метрів, на яких 337 підприємств представили продукцію та технології з 29 країн світу. Форум відвідало 11 236 особи, переважна більшість із них - керівники вищої і середньої ланки.

web DSC 0802
Робота з підготовки до XVII Міжнародного промислового форуму в даний момент триває: розширюється склад учасників, доповнюється програма конференц-заходів, проводиться кампанія із запрошення фахівців з усієї України та зарубіжних країн відвідати Форум.
Більш детальну інформацію, статистику минулих заходів, фотозвіти можна знайти на веб-сторінках Міжнародного виставкового центру: www.iec-expo.com.ua, www.tech-expo.com.ua.

Отже, до зустрічі в передостанню тиждень листопада 2018 року в МВЦ!